Koivuinen leikkuulauta/pannunalusta

Koivupuinen leikkuulauta tai pannunalunen. Käsitelty elintarvikekelpoisella öljyllä tai saa myös puuvalmiina. Alusta sahattu tuppensahatusta koivulaudasta, hiottu ja öljytty. Paksuus noin 18mm, kuivuudesta riippuen. Lähetys postitse tai nouto. Kappalehinta 6€.

Valopylväs

Tuppeensahatusta kuusilaudasta muotoiltu valopylväs, kansiosan voi tehdä myös harjamuotoisena ja päällystää huovalla, käsitelty puuöljyllä. Valolähteeksi voi asentaa ledivalon, pylväs on kiinnitetty harkon päälle sen reikään. Harkko-osan voi näin upottaa maahan ja ympäröidä vaikka sepelillä.

Tienumeropylväs ja postilaatikko

Tuppeensahatusta kuusesta muotoiltu tienvarsitolppa. Tolpassa tila kynttilälyhdylle, huopakate. Postilaatikko tuppeensahatusta laudasta. Käsitelty puuöljyllä. Tilaustyö.

Vesikaivon suoja

Kaivon suojakotelo, tehty suojaksi vesipumpulle kesäkäyttöön, tuppeen sahattu kuusi valmistusmateriaalina. Tilaustyö.

Koristekaivon kansi

Yhdessä asiakkaan kanssa ideoitu koristekansi. Kannen läpimitta kaivon renkaiden mukaan 120cm, puuvalmiina. Asiakas maalasi itse. Tilaustyö.

Terassin kaiteet

Puuterassin kunnostus ja kaidetyöt tilaustyönä

Tuulimyllyn jalusta

Tilattuna tuulimylly Akaasta. Itse tein alaosan ja maalasin myllyn muihin kalusteisiin sopivaksi. Tätä tuotetta voi tilata yhteistyössä tuulimyllyn tekijältä ja minulta kiinnitys ja alaosa pihaan sopivaksi. Hintaluokka yhteensä noin 200€.

Terassikalusteet

Puusta tehdyt pallit, pöytä ja penkki. Kaikki kalusteet on tehty 100 mm:n höyläämättömästä laudasta. Hiottu tasohiomakoneella, pintäkäsittely valinnan mukaan puuöljyllä, kyllästeellä tai maalaten. Mittasuhteet sovittavissa. Tällaisen voi tehdä vaikka omassa pihassasi, pätkiä, koota ja hioa. Puutavaraa menee noin 50-60 metriä. Kaikki osat laitetaan kiinni toisiinsa kestoruuveilla. Pallien ja penkin korkeus 350 mm, pöytä 600 mm, penkki ja pöytä 1200 mm pitkiä.

Kukka-amppeli pölkyn päähän

Kukka-amppelin voi laittaa myös luonnonmukaisen puupöllin päälle. Korkeus valittavissa. 

Ovenpäällinen

Mittatilaustyönä tehty ovenpäälliskorista ja suojakatos, huopakate, alustana tavallinen sahattu lauta. Tilaa ja kysy tuotetta.